All news

Business seats bijna uitverkocht

Club Business - Hospitality

De Open Business Seats in Jan Breydel zijn volledig uitverkocht en ook de laatste Outdoor en Official Business gaan snel de deur uit. Kies nog snel uw businessformule op maat en mis geen seconde van het nieuwe seizoen!

Toppers én Champions League

R. Antwerp FC, Cercle Brugge, KAA Gent, Union Saint-Gilloise, RSC Anderlecht, ... Club werkt de komende maanden thuis tal van toppers af in de Jupiler Pro League en ook de Champions League-hymne weerklinkt binnenkort opnieuw in Jan Breydel.

Met een fantastisch programma in het vooruitzicht zijn de business seats in Jan Breydel dan ook bijna helemaal volzet. De Open Business Seats zijn al volledig uitverkocht en ook de laatste Outdoor en Official Business Seats gaan snel de deur uit.

Kies uw abonnement op maat

Ook nog zin om te genieten van een premium voetbalervaring? Met een seizoensabonnement bij Club Business verzekert u uzelf van een plekje bij alle matchen in de Jupiler Pro League én geniet u van:

  • Garantie op Champions League-voetbal
  • Het beste uitzicht in Jan Breydel
  • Tal van netwerkopties met 650+ bedrijven
  • Unieke business events dankzij membership

Contacteer ons, ontdek alle zakelijke mogelijkheden in seizoen 24-25 en claim één van de laatste Outdoor of Official Business Seats!

Contacteer ons