All news

Businessklanten ontmoeten Club Legends

Club Business - Hospitality

Restaurant The Legends deed zijn naam alle eer aan bij de topper tegen Antwerp en de derby tegen Cercle. De businessklanten genoten er namelijk niet alleen van een topdiner, maar ze maakten er ook kennis met enkele echte Club Legends!

Bloemen voor 'Lotte' Lambert

Mooi volk bij Club-Antwerp, want in restaurant The Legends kregen we met Henk Houwaart, Philippe Vande Walle, Gino Maes en Raoul Lambert enkel grote namen uit de Blauw-Zwarte voetbalgeschiedenis over de vloer. En het werd een bijzonder feestelijk diner, want Raoul ‘Lotte’ Lambert blies maar liefst 79 kaarsjes uit. Een verjaardag die Club uiteraard niet ongemerkt voorbij kon laten gaan en dus werd de Lotte uitgebreid in de bloemetjes gezet en kregen de Blauw-Zwarte businessklanten de kans om hem persoonlijk te feliciteren.

Derby Legends

Ook bij de derby tegen Cercle maakten de VIP-bezoekers in The Legends persoonlijk kennis met een aantal Club-iconen tijdens een geweldig viergangenmenu. Dany Verlinden, Hans Christiaens, Peter Crève en Georges Leekens; één voor één ex-spelers die deel uitmaakten van historische stadsduels. De businessklanten schoven samen aan tafel met de Club-iconen en ontdekten tijdens een interview met Leo Van der Elst hoe de Legends stuk voor stuk legendarische derby’s uitvochten. Smaakt naar meer!

Ook dineren tussen de Club Legends in ons legendarische restaurant? Check de volledige speelkalender en reserveer uw VIP-plekje in The Legends voor één van de komende duels.

Naar kalender