All news

Club - Besiktas: alle info

Vanavond om 21u is het zover, Club - Beşiktaş is de opener van de groepsfase van de Conference League. Ontdek hier nog eens alle info voor vanavond.

De dresscode voor vanavond is zoals altijd casual chic. Neem zeker onze Code of Conduct nog eens door en laat uw gasten het document ook eens lezen voor u naar de wedstrijd komt. We willen dat u in alle rust kan genieten van uw VIP-ervaring in Jan Breydel. Lees hieronder ook alle info nog eens omtrent uw drankenforfait en dergelijke.

Code of Conduct

Voor de wedstrijd kan je gebruikmaken van je drankenforfait in The Pub beneden. The Lounge wordt ingenomen door UEFA en is dus niet geopend vanavond.

Tijdens de rust kan je terecht in The Club en The Pub op het eerste en derde verdiep.

Mis de aftrap niet

De deuren van The Lounge naar de tribunes zullen niet geopend zijn. Het zal in en rond de hoofdtribune ook drukker zijn dan in de Jupiler Pro League.

Wil je de aftrap dus zeker niet missen? Ga dan op tijd naar uw zitje.

Ticketregistratie

Aangezien de wedstrijd gezien wordt als een risico wedstrijd zou het kunnen dat er willekeurige ID-controles gedaan worden. Het is dus belangrijk dat de naamregistratie van de tickets correct is.

We begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen maar willen er alles aan doen om uw VIP-ervaring bij Blauw-Zwart zo goed mogelijk te laten verlopen.