All news

Club Brugge krijg versterking van 7 jongeren in kader van YOUCA Action Day

Club kreeg vandaag hulp van zeven studenten uit het secundair onderwijs. De YOUCA Action Day geeft jongeren de mogelijkheid een dag hun steentje bij te dragen binnen een organisatie om zo geld in te zamelen voor het goede doel. Een project dat Club ten volle steunt!

Al enkele jaren kunnen jongeren hun YOUCA Action Day bij Club spenderen. Dit jaar kwamen Victor, Faustine, Rani, Sebastien, Rune, Eduard en Jules de Blauw-Zwarte familie een handje toesteken. Een dagje in de keuken, in de Club Shop of zelfs in het spoor van onze kinés; de jongeren draaien een dag mee achter de schermen. Het loon dat ze vandaag verdienen gaat integraal naar een goed doel.

Het thema van dit jaar is "Recht op een schone, gezonde en duurzame buurt". YOUCA steunt met het ingezamelde geld projecten in Burundi en de Gazastreek om buurten leefbaar en gezond te houden, vrij van afval en vervuilende stoffen, om de levenskwaliteit te verhogen en te garanderen.

Club is trots dat het zeven jongeren de kans heeft kunnen geven om hun YOUCA Action Day zinvol te spenderen. No Heart/No Glory zit in ons DNA en we pakken elke kans die we kunnen om ook ons steentje bij te dragen aan de samenleving.

Lees alles over het project van dit jaar via https://youca.be/project2024