All news

Meet our Official Supplier... Reflecta Graphics!

Club Business - Partnerships

De komende weken zetten we enkele onmisbare schakels in het Blauw-Zwarte team in de kijker: onze twaalf Official Suppliers! Vandaag maakt u kennis met Reflecta Graphics, een Izegems bedrijf gespecialiseerd in visuele communicatiedragers.

One stop visual communication center

Reflecta Graphics is de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar visuele communicatiedragers en drukwerk in verschillende formaten, met veelzijdige materialen en bijbehorende accessoires. Isolatiedoeken, flyers, frames, mobiele wanden, carwrap, muurstickers, … Het is maar een kleine greep uit het aanbod van Reflecta Graphics.

Met meer dan 25 jaar ervaring in visuele communicatie is Reflecta Graphics uitgegroeid van een kleinschalig beletteringsbedrijf tot een veelzijdige speler. Het bedrijf bekleedt ondertussen een leidende positie in de sector en werkt samen met internationale topmerken, gerenommeerde bouwbedrijven, prestigieuze voetbalclubs en ambitieuze KMO's die vooruit willen.

De opdrachten van Reflecta Graphics worden steeds diverser, groter, boeiender en prestigieuzer. Zo bedrukte Reflecta voor Blauw-Zwart bijvoorbeeld de spelersbank in Jan Breydel of de voorgevel van de Club Shop en beletterden ze de bus waarin de Rode Duivels in 2018 op de Grote Markt van Brussel triomfeerden.

Kwaliteit en tevredenheid: de sleutel tot succes

Naast een breed aanbod, legt het bedrijf vooral sterk de nadruk op een nauwe samenwerking en persoonlijk contact met de klant om zo de wensen en behoeften volledig te begrijpen. Op die manier levert Reflecta niet alleen producten van topkwaliteit, maar vooral ook producten die aan de verwachtingen van de klant voldoen.

Bovendien houdt Reflecta Graphics de klant voortdurend op de hoogte van de voortgang van het project door middel van transparante communicatie. Het bedrijf streeft naar volledige klanttevredenheid gedurende het hele proces en doet er alles aan om het merk en bedrijf van de klant te ondersteunen.

Net als Club Brugge aan de slag met Reflecta Graphics voor uw visuele communicatie? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe Reflecta Graphics uw merk naar ongekende hoogten kan tillen!