All news

Gameday Partner: Atelier Acàn

Club Business

Atelier Acàn is onze Gameday Partner voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Ze krijgen exclusieve zichtbaarheid, een unieke ervaring langs de lijn, een gesigneerde matchbal, fantastische plaatsen, catering en meer! Ontdek hoe Atelier Acàn de perfecte keuze is voor op maat gemaakte herenkleding.

MAATWERK VOOR DE MODERNE MAN

Atelier Acàn uit Gent staat bekend om hun prachtige, op maat gemaakte kleding voor mannen.
Met een breed aanbod van zakelijke kostuums, trouwpakken, casual kleding en winterjassen, gemaakt van de fijnste stoffen, weet Atelier Acàn elk kledingstuk perfect af te stemmen op uw persoonlijke wensen en stijl.
Kortom, bij hen zit je altijd goed.

OP MAAT GEMAAKT, MET PASSIE

Vanaf het eerste consult tot de laatste afwerking, Atelier Acàn begeleidt u door elke stap van het creatieproces.
Hun aandacht voor detail en toewijding aan vakmanschap zorgen ervoor dat u een unieke outfit ontvangt die niet alleen perfect past, maar ook uw persoonlijkheid versterkt.

PASSIE VOOR KWALITEIT

"Ik kijk enorm uit naar de samenwerking omwille van de gedeelde passie voor kwaliteit en de kans om Club Brugge drie jaar lang te voorzien van onze kostuums.
Het is een geweldige gelegenheid om samen te werken met een prestigieuze club die net als Atelier Acàn hoge standaarden en een sterke uitstraling waardeert," vertelt de oprichter van Atelier Acàn enthousiast.

Wil je meer weten over Atelier Acàn of direct een afspraak maken? Kijk dan op hun website.

Naar de website

Ook geïnteresseerd om Gameday Partner te worden? Kies je wedstrijd, neem contact op met ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring met geweldige zichtbaarheid voor je bedrijf.

Contacteer ons