Alle nieuws

Alfa Shirt, onze Gameday Partner voor Antwerp

Partnerships

Alfa Shirt is onze Gameday Partner voor de topmatch tegen Antwerp en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke sideline experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Maak nu kennis met onze Gameday Partner én Official Supplier!

Meer dan 30 jaar geschiedenis

Het verhaal van Alfa Shirt begint in 1993, wanneer zaakvoerder Benoît Clarysse tijdens zijn rechtenstudies het idee kreeg om bedrukte T-shirts te maken op zijn studentenkot in Leuven. Het bleek een absoluut succesverhaal met bestellingen van grote spelers als Henkel, Philip Morris en IMB.

In 1996 maakte Alfa Shirt uiteindelijk de verhuis naar een bedrijfsgebouw in industriepark De Blauwe Toren in Brugge en vier jaar later volgt een uitbreiding met twee overnames, waarna het huidige bedrijfsgebouw in Oostkamp betrokken wordt – een imposante 3000 m².

Referentie voor gepersonaliseerd textiel

De indrukwekkende uitbreiding van Alfa Shirt betekent dat de West-Vlaamse onderneming ondertussen is uitgegroeid tot dé referentie voor het bedrukken en borduren van gepersonaliseerd textiel, met dank aan een state-of-the-art textieldrukkerij en borduuratelier. Bovendien is Alfa Shirt nog steeds 100% Belgisch, met een diepgaande knowhow en een enthousiast team dat continu innoveert en groeit. Alfa Shirt mag zich daarom dan ook met recht en rede Gameday Partner én Official Supplier van Club noemen.

Ook benieuwd naar de kwaliteit van Alfa Shirt? Ontdek alle straffe referenties op hun website en maak kennis met onze Gameday Partner en Official Supplier!

Naar website

Zelf Gameday Partner worden? Kies uw match, contacteer ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring, inclusief straffe visibiliteit voor uw bedrijf.

Contacteer ons