Alle nieuws

Business deal: gratis audiovisuele audit

Partnerships

Virtuele meetings, digitale communicatie en online vergaderingen zijn niet meer weg te denken en dus is een betrouwbare audiovisuele partner belangrijker dan ooit. Maak kennis met Play AV en geniet van een gratis audiovisuele audit met onze tijdelijke business deal!

Hybride (samen)werken

Het staat als een paal boven water dat er de afgelopen jaren een fundamentele verandering heeft plaatsgevonden in de manier waarop we werken. We kiezen namelijk steeds vaker voor hybride werken: (samen)werken vanop verschillende locaties en dat met allerlei vormen van digitale tools. Dat is niet per se groot nieuws, maar wat blijkt uit onderzoek is dat zowel organisaties als werknemers nog steeds aanzienlijke moeite hebben met het volledig omarmen van deze nieuwe werkmethodes. Enter Play AV.

Professioneel en vrijblijvend advies

Worstelt uw organisatie ook met hybride werken, een slecht audiosysteem of digitaal achterhaalde meetingruimtes? Dan komen de consultants van Play AV graag vrijblijvend langs om uw situatie in kaart te brengen aan de hand van een uitgebreide audit. De experts van Play AV geven er vrijblijvend advies op maat over:

  • De huidige audio-installatie(s)
  • De mogelijkheden om hybride te werken in diverse ruimtes
  • Jullie huidige werkwijze voor het reserveren en beheren van werkplekken
  • Digitale bezoekersregistratie en digitale signalisatie

Ook inzetten op hybride werken? Neem contact op met de experts van Play AV via onderstaande knop, vraag uw gratis audiovisuele audit aan en zet een eerste stap richting een optimaal ingerichte hybride werkplek:

Neem contact op