Alle nieuws

Business deal: korting op textielbedrukking

Partnerships

Met dank aan een gloednieuwe samenwerking tussen Club en Alfa Shirt geniet u de komende weken van extra voordelige bedrukking en borduring van uw sport-, bedrijfs-, werk-, veiligheids- of promotietextiel. Ontdek alles over Alfa Shirt en scoor nog tot eind februari uw straffe business deal!

Van studentenonderneming tot full-blown bedrijf

Alfa Shirt, de officiële bedrukkingspartner van Club, toont aan dat No Sweat/No Glory ook geldt in de bedrijfswereld. De West-Vlaamse onderneming groeide namelijk in 30 jaar tijd uit van een one-man project in een Leuvens studentenkot tot een full-blown bedrijf met state-of-the-art textieldrukkerij, een eigen geautomatiseerd borduuratelier en straffe referenties.

Het aanbod van Alfa Shirt gaat inmiddels ook een pak verder dan het bedrukken van een T-shirt, want Alfa Shirt mag zich ondertussen met recht en rede één van de referenties in België noemen voor alle vormen van gepersonaliseerd textiel. Of het nu gaat om sport-, bedrijfs- en promotiekleding of opvallende merchandise, tote bags, beanies: zelfs de meeste complexe patronen worden moeiteloos gerealiseerd in kwalitatief bedrukkings- of borduurwerk.

Scoor uw business deal

Om de nieuwe samenwerking met Alfa Shirt te vieren, geniet ook u van textielbedrukking van topkwaliteit en dat extra voordelig. Nog tot eind februari biedt Alfa Shirt uw bestelling namelijk aan zonder opstartkosten en dat voor zowel bedrukking als borduring.

Interesse in deze tijdelijke business deal? Neem dan contact op met anthony@alfashirt.com of bel naar +32 50 31 81 18 voor uw aanbod op maat.

SCOOR UW BUSINESS DEAL