Alle nieuws

BWT, onze Gameday Partner voor Mechelen

Partnerships

Zondag nemen we ons vertrouwde plekje in Jan Breydel weer in voor het eerste Jupiler Pro League-duel van seizoen 23-24. Hoog tijd om de eerste Gameday Partner van het seizoen voor te stellen. Maak kennis met BWT!

BWT: For You and Planet Blue

BWT, of Best Water Technology, zet zich dag in dag uit in voor het ontwikkelen van de beste producten en diensten voor waterbehandeling. Met wereldwijd meer dan 80 dochter- en zusterbedrijven, plus R&D-afdelingen in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Rusland en meer dan 5.500 werknemers is BWT een echte wereldspeler in watertechnologie.

Het bedrijf ontwikkelt innovatieve producten voor zowel particulieren als professionals, denk maar aan waterontharders, doseerpompen en drinkfonteinen, en dat steeds met één duidelijke missie: als bedrijf duurzaam en verantwoord handelen – zowel voor de behoeften van het individu als voor het behoud van onze planeet als unieke leefruimte.

Gameday Partner én mouwpartner

Dat ook Blauw-Zwart vol kiest voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt duidelijk onderstreept met dit unieke partnership. BWT is namelijk niet alleen Gameday Partner voor Club-Mechelen, het bedrijf siert in seizoen 23-24 ook de mouw van het gloednieuwe homeshirt en kleurt het keepersshirt in het iconische BWT-roze. Daarnaast bouwt BWT aan een verantwoorde drinkwaterbeleving bij Blauw-Zwart met drinkfonteinen, herbruikbare flessen en meer.

Meer weten over de unieke missie van BWT? Lees alles over onze Gameday Partner en mouwpartner op hun website:

Naar website