Alle nieuws

Club lanceert uniek prestatieproject voor businessklanten

Partnerships

Net als topsporters presteren ondernemers elke dag op hoog niveau. Samen met Official Partner Cosmo Group lanceert Club Business daarom een uniek project: een select groepje businessklanten wordt de komende weken onderworpen aan een reeks tests en analyses ter ondersteuning en optimalisatie van de levensstijl, net als de Blauw-Zwarte spelerskern.

Van analyse tot persoonlijk traject

Cosmo Group is een onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie, gespecialiseerd in sportwetenschap. Als Official Partner van Blauw-Zwart onderwerpt Cosmo Group elke speler van de A-kern aan uitgebreide tests en analyses om per speler een persoonlijk traject op te stellen om zo goed mogelijk te presteren: van een aangepast trainingsregime tot een gepersonaliseerde voedingsstrategie en de juiste supplementen. Alles staat in het teken van het optimaliseren van de sportieve prestaties, het tegengaan van vermoeidheid en het voorkomen van blessures.

Topondernemers worden topsporters

Omdat ook ondernemers dagelijks op topniveau en onder hoge druk moeten presteren, is zo’n persoonlijk traject sinds kort niet alleen meer realiteit voor de spelerskern, maar ook voor de Blauw-Zwarte businessklanten.

De komende weken wordt een select groepje van 20 businessklanten namelijk onderwerpen aan de uitgebreide mix van persoonlijke tests en onderzoeken van Cosmo Group om ook voor hen een persoonlijk traject uit te werken ter ondersteuning en optimalisatie van de levensstijl.

De businessklanten worden doorheen het volledige project persoonlijk begeleid door de experts van Cosmo Group en waar nodig bijgestuurd op vlak van voedingspatroon, levensstijl en zelfs supplementen. En dat allemaal om ervoor te zorgen dat niet alleen de spelers, maar ook de businessklanten van Club elke dag opnieuw in topvorm zijn.

Benieuwd naar het unieke project van Club en Cosmo Group? Herbekijk dan nu de aftermovie van de kick-off sessie in het Basecamp!