Alle nieuws

Cosmogroup, onze Gameday Partner voor Eupen

Partnerships

Cosmogroup is onze Gameday Partner voor de match tegen Eupen en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke sideline experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Lees nu hoe Cosmogroup Blauw-Zwart helpt om de sportieve prestaties te optimaliseren!

Van analyse tot ‘inner selfie’

Cosmogroup is een duurzaam Belgisch onderzoeks- en ontwikkelingslab gespecialiseerd in holistische sportwetenschap en ‘multiomics analyses’. Deze unieke analyses combineren verschillende ‘-omics’-strategieën om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de interacties tussen het genoom (genomics), microbioom (microbiomics) en metaboloom (metabolomics).

Om te beginnen verzamelt Cosmogroup hiervoor speeksel-, stoelgang-, zweet- en urinestalen die vervolgens via de nieuwste onderzoekstechnieken grondig worden geanalyseerd. De resultaten van deze analyses kunnen worden beschouwd als een ‘inner selfie’ en tonen daarmee de invloeden aan van voeding en lifestyle op de expressie van de genen en de samenstelling van het microbioom.

Cosmogroup en Club Brugge

Bij Blauw-Zwart worden alle spelers van de A-kern aan een dergelijke ‘multiomics analyse’ onderworpen. Samen met de specialisten van Cosmogroup, de voedingsdeskundige van Club, de chef-kok en de sportieve staf kan zo voor elke speler een persoonlijk schema worden samengesteld. Van een aangepaste trainingsregime tot een gepersonaliseerde voedingsstrategie en de juiste supplementen: elke keuze wordt gemaakt om de sportieve prestaties te optimaliseren, de vermoeidheid tegen te gaan en blessures te voorkomen.

Benieuwd naar het baanbrekende werk van Cosmogroup? Bekijk dan nu hun website en ontdek de kracht van gepersonaliseerde voeding en supplementen:

NAAR WEBSITE

Zelf Gameday Partner worden? Kies uw match, contacteer ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring, inclusief straffe visibiliteit voor uw bedrijf.

CONTACTEER ONS