Alle nieuws

Gameday Partner: PROlectro

Club Business

PROlectro is onze Gameday Partner voor de topper tegen KAA Gent. Ze genieten zondag van exclusieve visibiliteit, een unieke ervaring langs de zijlijn, een gesigneerde wedstrijdbal, topplaatsen om de wedstrijd te volgen, catering en nog veel meer! Ontdek waarom PROlectro de perfecte keuze is voor elektro en diverse technieken zoals sanitair, waterbehandeling, alarmsystemen en nog veel meer.

UNIEK WINKEL- EN INSTALLATIECONCEPT ALS TROEF

In de ruime belevingswinkels van PROlectro kan je niet alleen terecht voor alle elektro maar ook voor alle technieken zoals domotica, warmtepomptechnologie, HVAC, sanitair, waterbehandeling, elektrische installatie, zonnepanelen, laadpaaltechnologie, alarm en verlichting. Alles voorzien van de nodige info en experts kunnen je adviseren voor de beste investering op jouw maat.

DUURZAME PARTNER IN OOST- EN WEST-VLAANDEREN

Eind maart 2024 namen de jonge zaakvoerders Domingo, Thomas en Jonas van het elektro- en technisch installatiebedrijf PROlectro uit Beernem de zaak Verdegem in Ertvelde over. Met deze overname breidden de ambitieuze ondernemers onder het credo ‘bluvn goan’ hun unieke winkel- en installatieconcept met deze gevestigde waarde uit in Oost-Vlaanderen. En het succes blijkt uit de vele lovende woorden en groeiende cijfers.

Wil je meer weten over PROlectro? Neem dan een kijkje op hun website

Naar de website

Ook geïnteresseerd om Gameday Partner te worden? Kies uw wedstrijd, neem contact op met ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring met geweldige zichtbaarheid voor uw bedrijf.

Contacteer ons