Alle nieuws

Holiday Village, onze Gameday Partner voor Cercle

Partnerships

Holiday Village Knokke is onze Gameday Partner voor de derby tegen Cercle Brugge en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke sideline experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Ontdek nu hoe Holiday Village Knokke je een heerlijke vakantie bezorgt in eigen land!

Vakantie in eigen land

Heerlijke stranden, prachtige promenades en ontspannende natuur. Velen denken ongetwijfeld aan de Côte d’Azur of de Italiaanse Rivièra, maar je vindt het ook een pak dichter bij huis. Bij Holiday Village in Knokke overnacht je namelijk op een steenworp van de Belgische kust, op wandelafstand van het Knokse centrum en binnen fietsbereik van ’t Zwin, de Damse Polders, Sluis en Cadzand.

Het grote voordeel van Holiday Village? In het vakantiepark in Knokke overnacht je op jouw manier. Je kunt er namelijk kiezen voor één van de 30 ruime en comfortabele kampeerplaatsen voor je camper of caravan of voor één van de opties ter plaatse. Zo kun je zorgeloos overnachten in een moderne en comfortabele bungalow of kun je kiezen voor een heuse glampingvilla met een eigen badkamer.

Holiday Village is trouwens niet alleen de perfecte uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht; ook voor zij die de Belgische natuur liever niet op eigen kracht verkennen is er goed nieuws. Holiday Village heeft namelijk 2 elektrische scooters te huur waarmee je op een comfortabele en milieuvriendelijke manier geniet van een dagje weg!

Ontdek Holiday Village en word Gameday Partner

Ook zin in een heerlijke vakantie, vlakbij huis? Ontdek dan nu hoe je bij Holiday Village Knokke geniet van luxueuze glamping, een rustige kampeerplek of een comfortabele bungalow op een steenworp van de Belgische kust:

Naar website

Zelf Gameday Partner worden? Kies uw match, contacteer ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring, inclusief straffe visibiliteit voor uw bedrijf.

Contacteer ons