Alle nieuws

Hultafors Group organiseert teamevent in Jan Breydel

Partnerships

In Jan Breydel volgt u vanaf dit seizoen niet alleen topvoetbal op het scherpst van de snee, u kunt er ook terecht voor een fantastische teambuilding of een origineel bedrijfsevent. Hultafors Group nam de proef op de som en bezorgde een 40-tal medewerkers een onvergetelijke teamdag in Jan Breydel.

Privépresentatie in The Captain’s Bar

Om 16u00, tweeënhalf uur voordat scheidsrechter Nicolas Laforge het Jupiler Pro League-duel tegen Sint-Truiden op gang fluit, druppelen de eerste teamleden van Hultafors Group binnen in The Captain’s Bar.

De splinternieuwe ruimte in de Zuidtribune van Jan Breydel vormt het privédecor voor een uniek bedrijfsevent met de teamleden van het internationale bedrijf voor werkkledij, apparatuur en gereedschap voor professionals. De medewerkers van Hultafors Group krijgen er bij aankomst niet alleen een glaasje champagne in de hand gestopt, ze ontvangen ook een gepersonaliseerde sjaal als welkomstgeschenk en genieten van een heerlijke charcuterieplank.

Na een gezellige verwelkoming met een hapje en een drankje is het tijd voor het echte werk: de teamleden van Hultafors Group worden enthousiast toegesproken en krijgen op de verschillende TV-schermen in The Captain’s Bar een presentatie voorgeschoteld over het nieuwe productgamma. Op de levensgrote ledboarding rond de grasmat pronken ondertussen trots de logo’s van de verschillende straffe merken van Hultafors Group.

Buffet, drank… en voetbal!

17u00: nog iets meer dan anderhalf uur tot de match en het team van Hultafors verhuist naar een privétafel in de bruisende Sportsbar. Met dank aan een heerlijke za’atarsoep met courgette, waterzooi van vis, pad thai met kipreepjes, carpaccio en meer is ook het eindeloze buffet mét open bar een schot in de roos. En nu: tijd voor voetbal!

De teamleden van Hultafors Group nemen plaats in de comfortabele zitjes van de Zuidtribune en volgen het spannende duel tegen Sint-Truiden vanop de eerste rij. Het dessert tijdens de rust en de open bar tot één uur na de match zijn de kers op de taart en dé perfecte afsluiter van een onvergetelijke teamdag in Jan Breydel.

Organiseer uw originele privé-event

Ook op zoek naar een originele teambuilding of een unieke privélocatie voor uw bedrijfsevent? Ontdek alle mogelijkheden voor een fantastische teamdag in Jan Breydel:

Ontdek alle mogelijkheden