Alle nieuws

Immax Immobiliën, onze Gameday Partner voor Union

Partnerships

Immax is onze Gameday Partner voor de topper tegen Union en geniet zo van exclusieve visibiliteit en experience, fantastische seats, catering en meer. Maak nu kennis met uw nieuwe droomhuis of ontdek de waarde van uw eigendom met dank aan Immax Immobiliën!

Kantoorruimte, handelspand of droomwoning

Of u nu op zoekt bent naar een nieuwe droomwoning in Sint-Michiels, een karaktervol handelspand in hartje Brugge of een private garagebox vlakbij de zeedijk in Knokke, bij Immax Immobiliën bent u aan het juiste adres. Het West-Vlaamse vastgoedkantoor is namelijk sinds 2002 actief op de vastgoedmarkt, eerst in en rond Knokke-Heist en sinds 2020 ook in Brugge, en kan ondertussen uitpakken met één van de grootste vastgoedportefeuilles in de regio. En dat van nieuwbouw appartementen tot gerenoveerde villa’s, kantoorruimtes en meer.

Verblijvende en correcte waardebepaling

Maar ook als u binnenkort van plan bent om uw eigendom te verkopen of te verhuren kunt u terecht bij het ervaren en toegewijde team van Immax. Zo komen de vastgoedexperts graag persoonlijk bij u langs voor een gratis, vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw woning. En ook voor een aangenaam gesprek over de projectontwikkeling van uw eigendom is Immax de beste keuze met dank aan een vlotte samenwerking met architectenbureaus, projectontwikkelaars en investeerders.

Benieuwd naar de uitgebreide vastgoedportefeuille in uw regio? Maak dan nu kennis met de vastgoedexperts van Immax of kom meteen te weten hoeveel uw eigendom waard is dankzij een gratis en vrijblijvende schatting:

NAAR WEBSITE

Zelf Gameday Partner worden? Kies uw match, contacteer ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring, inclusief straffe visibiliteit voor uw bedrijf.

CONTACTEER ONS