Alle nieuws

Inofec, onze Gameday Partner voor OH Leuven

Partnerships

Inofec is onze Gameday Partner voor het duel tegen OH Leuven en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke sideline experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Lees nu hoe Inofec elke kantoorruimte omtovert tot een stijlvolle en professionele werkplek.

Kwaliteit aan scherpe prijs

Inofec, met hoofdkantoor en showroom in Tielt, is al meer dan 25 jaar een toonaangevende leverancier van kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Het West-Vlaamse bedrijf is dé specialist in de twee belangrijkste pijlers van een professionele kantoorinrichting, namelijk efficiënte opbergoplossingen en aangenaam zitcomfort. Zo biedt Inofec onder meer ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus aan, maar ook professionele archiefkasten in alle vormen en kleuren.

Als u snel aan de slag wilt in uw nieuwe werkplek, blijft u bij Inofec trouwens niet lang op uw honger zitten. Het West-Vlaamse bedrijf heeft standaard namelijk meer dan 1000 kantoorartikelen op voorraad die bijna allemaal gratis en binnen de 15 werkdagen worden afgeleverd op uw kantoor of bij u thuis, inclusief montage.

Showroom van 3.500m²

Maar niet alleen als u zoek bent naar een snelle levering kunt u aankloppen bij de specialisten van Inofec. Ook voor persoonlijk advies over de totaalinrichting van uw (nieuwe) kantoor kunt u terecht op de indrukwekkende Inofec-site in Tielt. De ervaren projectadviseurs loodsen u er door hun state-of-the-art showroom van maar liefst 3500m², laten u kennismaken met het uitgebreide gamma van Inofec en staan u bij met professionele raad en daad voor de realisatie van uw project.

Is ook uw kantoormeubilair aan vernieuwing toe of bent u op zoek naar een totaalinrichting voor uw nieuwe kantoor? Laat u dan inspireren door de talloze realisaties van Inofec of bezoek hun indrukwekkende showroom:

NAAR WEBSITE

Zelf Gameday Partner worden? Kies uw match, contacteer ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring, inclusief straffe visibiliteit voor uw bedrijf.

CONTACTEER ONS