Alle nieuws

Inspiratiesessie: upgrade uw cyber security

Partnerships

Binnen het digitale landschap is het voor bedrijven een enorme uitdaging om het bos nog door de bomen te zien en te weten hoe ze zich optimaal kunnen beschermen tegen cyberincidenten.

Hoe u hieraan begint, waarop u moet letten en wie u hierbij kan helpen, komt u allemaal te weten tijdens een boeiende inspiratie- en netwerksessie in samenwerking met ConXioN op dinsdag 30 januari. Ontdek alle info en schrijf u gratis in!

Wat komt er aan bod?

What’s happening in Cyber Security world? Daar vertelt SentinelOne u alles over tijdens hun uiteenzetting over de trends, topics en updates binnen het security landschap. Neem deel aan het interactief panelgesprek met Maarten Verhaghe – Advocaat bij TRUST Advocaten, Gille Derammelaere – ConXioN Security Advisor bij ConXioN en Gilles Callens, Group IT-manager bij VMA. Zij openen het gesprek over NIS2, Zero Trust en Business Continuity. Eindigen doen we met een inspirerende presentatie van Kris De Leeneer himself over het reilen en zeilen van KDL.

Na een boeiende inspiratiesessie sluiten we af met een verzorgd netwerkmoment met tapas en open bar in het adembenemende “La Vue”. Ideaal om het gesprek te openen met de IT-experts en like-minded peers.

Alle info & gratis inschrijving

Programma:

14u00-14u15: Aankomst & verwelkoming bij Kris De Leeneer, Lokeren

14u15-15u00: SentinelOne: Cyber Security Landscape - What's happening?

15u00-16u00: Panelgesprek: NIS2, Zero Trust Framework & Business Continuity

16u00-16u30: Keynote Kris De Leeneer: Het reilen en zeilen van KDL Logistics

16u30-17u00: Netwerkmoment in het adembenemende "La Vue" met tapas & open bar

Locatie & timings:

Datum: Dinsdag 30 januari 2024

Locatie: KDL, Eventlocatie "La Vue", Bouwstraat 2, 9160 Lokeren

Timings: 14u00 - 17u00

Alle info & gratis inschrijving