Alle nieuws

Kies uw topper en word Gameday Partner!

Partnerships

Exclusieve visibiliteit, een onvergetelijke sideline experience, een gesigneerde matchbal, topseats, catering en meer: word Gameday Partner bij uw favoriete topper en geniet van een geweldige voetbalervaring voor u en uw bedrijf!

Uw voordelen als Gameday Partner

Uw bedrijf in de spotlight bij een match van Club Brugge? Als Gameday Partner geniet u van exclusieve visibiliteit bij een wedstrijd naar keuze. Zo wordt uw merk voorgesteld aan de Blauw-Zwarte achterban in een artikel op de Club-site en in de app, nemen we uw bedrijf mee in alle businesscommunicatie in aanloop naar de wedstrijd, verschijnt uw logo op de levensgrote LED-boarding in Jan Breydel op matchdag en meer. Daarmee zet u uw merk in de kijker bij duizenden fans en businessklanten in het stadion en honderdduizenden kijkers die de match van thuis uit volgen.

Maar u geniet niet alleen van exclusieve visibiliteit voor uw merk, ook voor uw collega’s, vrienden of relaties hebben we wat moois in petto. Als Gameday Partner beleeft u de match namelijk met 10 personen vanuit uw persoonlijke business seat, inclusief drank en buffet in een sfeervolle Sportsbar-setting, ontvangt u een officiële, gesigneerde matchbal en volgt u de opkomst van de spelers van aan de zijlijn.

Kies uw favoriete match

Overtuigd? Contacteer ons dan eenvoudig via onderstaande knop of via business@clubbrugge.be, laat ons weten welke wedstrijd u kiest en word Gameday Partner!

Word Gameday Partner