Alle nieuws

Koop nu uw Business Seats voor seizoen 23-24!

Hospitality

Jan Breydel loopt vol! De Vrije Verkoop bij Club Business draait op volle toeren en de laatste Business Seats voor komend seizoen worden stilaan geclaimd. Wilt u ook nog deel uitmaken van onze straffe business community? Ontdek dan nu de twee unieke instapformules en unieke voordelen van Club Business en reserveer uw plekje voor seizoen 23-24!

The Captain's Bar

Kies voor de splinternieuwe Captain’s Bar en geniet van de ultieme instapformule voor ondernemers: leg nieuwe zakelijke contacten, volg boeiende keynotes, neem deel aan netwerkevents en meer.

Meer informatie

The Sportsbar

Relax, hang out en praat bij met vrienden, collega’s of relaties. Met The Sportsbar kiest u voor de sportiefste all-in businessformule in Jan Breydel, inclusief DJ-set en tientallen TV-schermen in een unieke Sportsbar-setting.

Meer informatie

Koop uw abonnement

Klaar om deel uit te maken van onze straffe business community? Contacteer ons, reserveer uw abonnement in de splinternieuwe Captain's Bar of de geweldige Sportsbar en zet u schrap voor een fantastische VIP-beleving bij Club Business in seizoen 23-24!

Contacteer ons Download magazine 23-24