Alle nieuws

Koop uw VIP-tickets voor de Play-Offs

Hospitality

Play-Off time! De komende weken staan alleen maar topmatchen op de planning in Jan Breydel. En u volgt de laatste duels van het seizoen in stijl, want de VIP-tickets voor de Champions' Play-Offs zijn vanaf nu beschikbaar. Ontdek nu het extra voordelige Champions’ Play-Offs Package of kies uw single match tickets!

Optie 1: Champions’ Play-Offs Package

Of u nu kiest voor een all-in dinerformule of een business seat met drank, met een Champions’ Play-Offs Package bespaart u altijd 10% ten opzichte van losse VIP-tickets! Daarmee geniet u al van de Champions’ Play-Offs vanaf € 90,- per match, inclusief catering & drank. Kies uw VIP-formule op maat en geniet van de Play-Offs aan extra voordelig tarief:

Kies uw pakket

Optie 2: Single match tickets

Liever een losse match naar keuze? Ook dat kan bij Club Business! Ontdek de volledige speelkalender van de Champions’ Play-Offs en koop snel en eenvoudig uw VIP-tickets voor uw favoriete duel:

Kies uw match

Catering special:

Kiest u voor een VIP-formule of een Champion’s Play-Offs Package met catering in The Club of The Legends? You're in for a treat, want tijdens de Play-Offs wordt de catering er verzorgd door sterrenchef Filip Claeys van restaurant De Jonkman (**), samen met een verrassende gastchef!

Meer info over een VIP-tickets of een mini-abonnement voor de Play-Offs? Contacteer ons via business@clubbrugge.be en ons salesteam helpt u binnen de 24u verder.