Alle nieuws

MatchWornShirt, onze Gameday Partner voor RWDM

Partnerships

MatchWornShirt is onze Gameday Partner voor het duel tegen RWDM en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke sideline experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Ontdek hoe MatchWornShirt Club-fans de kans geeft om mee te bieden op een uniek stukje voetbalgeschiedenis!

Memories fade. Match worn shirts are forever.

Het is één ding om vanuit je vertrouwde zitje in Jan Breydel getuige te zijn van een moment dat de Club-geschiedenis ingaat, maar om met je helden van shirt te ruilen en zelf een stukje geschiedenis te bezitten is iets héél anders. Met dank aan MatchWornShirt krijgen voetbalfans van over de hele wereld de kans om deel uit te maken van een uniek voetbalmoment.

Lionel Messi, Kylian Mbappé en… Hans Vanaken!

Het gepassioneerde team van MatchWornShirt werkt rechtstreeks samen met ontelbare voetbal- en sportclubs en biedt match worn, al dan niet gesigneerde, shirts van spelers aan waarop fans naar hartenlust kunnen meebieden. Van shirts van Lionel Messi en Kylian Mbappé tot Hans Vanaken, Simon Mignolet, Antonio Nusa en de andere Blauw-Zwarte sterren.

Op matchwornshirt.com worden het hele seizoen lang honderden veilingen georganiseerd van shirts die door de spelers tijdens de wedstrijd zijn gedragen, inclusief gras- en moddervlekken. Potentiële kopers kunnen vanaf de aftrap van elke wedstrijd eenvoudig bieden op hun shirt naar keuze. Bieden doe je bij onze Gameday Partner zonder zorgen, want MatchWornShirt staat 100% in voor de controle en verificatie van de shirts om te garanderen dat alle merch authentiek en tijdloos blijft.

Benieuwd naar de Blauw-Zwarte shirts? Ontdek alle veilingen, registreer en bied binnen enkele minuten mee op uw favoriete Club-shirt!

Naar website