Alle nieuws

Meet our Official Supplier... Amplify!

Partnerships

Met dank aan een gloednieuwe samenwerking tussen Club en Amplify traint u binnenkort als een echte professional. Ontdek alles over Amplify en scoor nog tot en met 22 april uw straffe business deal!

Van atleten, voor atleten

Of het nu gaat om de juiste supplementen, kwalitatieve shakes of professioneel recovery-materiaal: in de competitieve wereld van de topsport, waar elke seconde en elke beweging telt, is het vinden van de juiste ondersteuning cruciaal. En dat is waar Amplify in uitblinkt.

Amplify werd opgericht door twee professionele atleten als antwoord op het gebrek aan gespecialiseerde ondersteuning die ze zelf hebben ervaren tijdens hun sportcarrière. Door alleen maar producten van topkwaliteit aan te bieden, inclusief professionele service, willen de atleten van Amplify hun collega-topsporters hun ware potentieel laten bereiken.

Het blijken geen loze beloftes, want niet alleen de Blauw-Zwarte spelers, maar ook andere topatleten als Matthijs de Ligt, Philippe Coutinho en Ryan Babel hebben de impact van de producten van Amplify op hun herstel ondertussen erkend. Het is dus duidelijk dat Amplify een absolute gamechanger is in de wereld van de professionele sportuitrusting en -ondersteuning.

Scoor uw business deal

Dankzij de gloednieuwe samenwerking maakt u, net als de Club-spelers, kennis met de professionele producten van Amplify. U geniet namelijk nog tot en met maandag 22 april van 10% korting op het volledige Amplify-gamma via de webshop met code Clubbrugge10%. Zo scoort u extra voordelig supplementen, shakes, recovery-materiaal en meer.

Bestellen? Kies uw product via de webshop van Amplify, reken af met kortingscode Clubbrugge10% en train binnenkort als een echte professional!

Naar website