Alle nieuws

Meet our Official Supplier... Belchicken!

Partnerships

Belchicken wordt de komende twee seizoenen Official Supplier van Blauw-Zwart. Lees nu alles over de Belgische fastfoodketen en ontdek hoe Belchicken binnenkort zorgt voor een absolute primeur op Jan Breydel!

Van 49 naar 300 restaurants

Het verhaal van Belchicken is op z’n minst straf te noemen. In 2013 pas opende het Belgische fastfoodconcept, gespecialiseerd in gefrituurde kip, burgers én vegetarische opties, zijn eerste restaurant. Een goeie 10 jaar later telt de keten maar liefst 49 restaurants, verspreid over België, Duitsland en Frankrijk.

Maar daar stoppen de ambities van Belchicken niet. In 2025 wil de fastfoodketen namelijk uitbreiden tot maar liefst 300 restaurants met onder meer ook vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Spanje en Italië.

Goed nieuws voor Blauw en Zwart

Dat Belchicken de ambities niet onder stoelen of banken steekt, wordt nu ook bevestigd door een nieuwe samenwerking met Blauw-Zwart. De Belgische keten wordt namelijk Official Supplier van Club tot 2026; een samenwerking die uitgebreid in de kijker werd gezet tijdens de topper tegen Anderlecht.

Het Official Suppliership is trouwens ook goed nieuws voor de achterban van Blauw en Zwart, want binnenkort kunnen Club-fans namelijk genieten van unieke deals en acties in alle Belchicken-restaurants in België. Als kers op de taart kunnen de Blauw-Zwarte supporters vanaf juli ook terecht in een Belchickenrestaurant op de Jan Breydelsite tijdens alle wedstrijden en events.

Alpcan Bozkanat, CMO van Belchicken, is terecht trots op de nieuwe samenwerking: “Het Official Suppliership met Club Brugge past perfect bij het DNA van Belchicken. We kijken er dan ook naar uit om onvergetelijke momenten te creëren met de fans en samen mooie overwinningen te behalen, op en naast het veld. We are now united in passion and flavor!”

Ontdek nu alle heerlijke menu’s van Belchicken op hun website en vind een Belchicken-restaurant in uw buurt!

Naar website