Alle nieuws

Meet our Official Supplier... Get Driven!

Partnerships

De komende weken zetten we enkele onmisbare schakels in het Blauw-Zwarte team in de kijker: onze twaalf Official Suppliers. Vandaag maakt u kennis met Get Driven, pionier in het driver-on-demandsegment!

Hoe werkt Get Driven?

Altijd al gedroomd van een privéchauffeur? Met het Kortrijkse driver-on-demandbedrijf is het heel eenvoudig, want op het platform van Get Driven boekt u in een aantal kliks één van de meer dan 1000 persoonlijke chauffeurs. Of het nu gaat om een belangrijke zakelijke ontmoeting, een avondje Jan Breydel of een ontspannen rit naar de luchthaven, de chauffeurs van Get Driven halen u op waar en wanneer u wilt en zetten u veilig weer af.

Gunther Ghysels, oprichter van de chauffeurdienst: “Bij Get Driven staan innovatie en kwaliteit centraal. No Sweat, No Glory beantwoordt daarbij perfect aan de manier waarop we Get Driven vandaag runnen. Een perfect match met Club dus.”

Ook Bob Madou, Chief Business Officer bij Blauw-Zwart, is trots op de samenwerking met Get Driven: “Get Driven is West-Vlaams ondernemerschap dat door innovatie het leven van veel mensen veiliger en efficiënter maakt. We zijn erg trots om dit unieke bedrijf mee verder op de kaart te zetten en er zelf samen met onze business community actief gebruik van te maken. We kijken erg uit naar hun creatieve internationale ambities die helemaal stroken met die van Club Brugge.“

Veilig en stressvrij

Zin om Get Driven uit te proberen? Surf naar https://www.getdriven.app/nl en geef uw vertrek- en eindbestemming op. Kies uw favoriete privéchauffeur, word opgepikt op uw startlocatie en word veilig afgezet. Zo komt u helemaal stressvrij toe op uw bestemming én geniet u van uw favoriete drankje, zonder zorgen.

Maak nu kennis met de pionier in driver-on-demand, maak uw account aan en boek uw rit!

Naar website