Alle nieuws

Meet our Official Supplier... Keuringsplatform

De komende weken zetten we enkele onmisbare schakels in het Blauw-Zwarte team in de kijker: onze twaalf Official Suppliers. Vandaag maakt u kennis met Keuringsplatform!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw keuringen in België? Zoek dan niet verder, want als erkend keuringsorganisme is Keuringsplatform gespecialiseerd in het keuren van allerlei installaties voor particulieren, installateurs, ondernemers, zelfstandigen, immobiliënkantoren, notarissen en… voetbalclubs!

Snel, eenvoudig en efficiënt

De dienstverlening van Keuringsplatform onderscheidt zich van de concurrentie door de combinatie van professionaliteit en voordelige tarieven. Zo staat de kwaliteit van uw keuring en de beste service bij Keuringsplatform altijd voorop met dank aan een hoogopgeleid team van keurders en deskundigen.

De topservice van Keuringsplatform uit zich trouwens niet alleen in kwaliteit, maar ook in snelheid. Met behulp van een koppeling met de software Whise en Omnicasa kunt u in slechts enkele kliks uw keuringen aanvragen en ontvangt u automatisch de attesten binnen een zeer scherpe termijn, of het nu gaat om een plaatsbeschrijving, een waterkeuring of een energieprestatiecertificaat. Zo wordt uw administratie tot een minimum beperkt en bespaart u tijd en moeite.

Kortom, bij Keuringsplatform bent u verzekerd van een professionele, snelle en voordelige dienstverlening. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat Keuringsplatform voor u kan betekenen.