Alle nieuws

Meet the Legends bij Club-Cercle

Hospitality

Derby time! Op zondag 12 november om 13u30 komen niet alleen de buren op bezoek, in het Logegebouw staan we ook oog in oog met een aantal echte Club-legendes. Ontdek alle info en maak binnenkort kennis met onze Club-iconen!

Meet (y)our Legends!

De derby. Blauw-Zwart tegen Groen-Zwart. Stamnummer 3 tegen Stamnummer 12. Een historisch duel dat garant staat voor spektakel en voor bloed, zweet en tranen. Een duel dat steevast in de Brugse geschiedenisboeken belandt. En ook de derby op zondag 12 november wordt een historische editie, want het stadsduel belooft niet alleen een topmatch, we krijgen ook een aantal echte Club Legends over de vloer!

Dany Verlinden, Hans Christiaens, Peter Crève en Georges Leekens: het zijn ex-spelers die stuk voor stuk deel uitmaakten van historische derby's. Tijdens een heerlijke VIP-formule in restaurant The Legends schuift u samen aan tafel met de Club-iconen, maakt u persoonlijk kennis en vertellen ze alles over hun onvergetelijke burenduels tijdens een interview met Leo Van der Elst.

Ook tafelen met onze Club Legends tijdens een fantastische stadsderby? Boek dan nu uw VIP-formule in The Legends voor het duel tegen Cercle Brugge of upgrade uw business seats met catering:

NOG GEEN BUSINESSKLANT?

Boek dan in enkele kliks uw business seats met catering in The Legends voor de stadsderby via onderstaande knop of contacteer ons via business@clubbrugge.be voor hulp bij het boeken.

Boek uw Legends-formule

AL BUSINESSKLANT?

Boek dan nu uw catering in The Legends voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge via uw persoonlijke VIP-portaal en ontmoet onze Club-iconen!

Boek uw catering in The Legends