Alle nieuws

Nieuw: uw teamevent in Jan Breydel

Hospitality

Geen fan van duffe vergaderruimtes of urenlange Skype-meetings? Dan zit u goed bij Club, want in Jan Breydel geniet u vanaf nu niet alleen van topvoetbal op het scherpst van de snee, u organiseert er ook een fantastische teambuilding, een inspirerende meeting of een origineel bedrijfsevent in uw privéruimte. Ontdek alle info!

Uw privé-event op maat

Jan Breydel krijgt er een hele nieuwe dimensie bij. De heilige stadionmuren zijn binnenkort namelijk niet alleen meer het strijdtoneel voor Blauw-Zwart topvoetbal, maar worden ook een veelzijdige locatie voor het organiseren van unieke zakelijke evenementen op matchdag.

Zo geniet u niet alleen van een topmatch met buffet en open bar, u krijgt ook toegang tot uw eigen privéruimte waar u met collega’s, klanten of relaties geniet van state-of-the-art voorzieningen in een professionele setting, ideaal voor strategische sessies, productlanceringen, workshops of meetings. En het beste van alles? Uw privéruimte kan volledig worden aangepast aan uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek alle info via onderstaande knop en vraag meteen uw gepersonaliseerde event aan op een matchdag naar keuze!

ONTDEK ALLE INFO