Alle nieuws

Gameday Partner: Oud Gemeentehuis Varsenare

Partnerships

Oud Gemeentehuis Varsenare is onze Gameday Partner voor de eerste match van het nieuwe Jupiler Pro Leagueseizoen en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke sideline experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer bij het duel tegen KV Mechelen. Lees nu hoe Oud Gemeentehuis Varsenare de perfecte locatie is voor elk diner of feestje!

Restaurant, tearoom & danscafé

Oud Gemeentehuis Varsenare is een begrip in regio Brugge. Het dorpscafé opende de deuren in 2003 onder leiding van Benedicte Constandt en Erwin Brakman, is 7 dagen op 7 open vanaf 10 uur en biedt voor elk wat wils.

Zo kunnen liefhebbers van de Frans-Belgische keuken vanaf 12u00 terecht in het restaurant of op het gezellige binnenterras van het Oud Gemeentehuis voor een heerlijke lunch of een fantastisch diner. In de namiddag verandert de brasserie in een heuse tearoom voor koffie en gebak of aperitief en borrelhapjes.

En ook wie de benen wilt losgooien, kan zijn hart ophalen bij het Oud Gemeentehuis: elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 22u gaan de stoelen en tafels van de brasserie namelijk aan de kant voor een stevig feestje.

Privéfeest zonder zorgen

Meer fan van een feestje in privékring? Met een feestzaal die plaats biedt aan 120 personen, een aparte buitenbar met culinaire belevenis en een uitgebreide speeltuin, is het Oud Gemeentehuis ook de perfecte locatie voor al uw privéfeestjes, jubilea, communies of lentefeesten.

U organiseert uw privéfeest bij het Oud Gemeentehuis trouwens zonder zorgen: met de nodige ervaring en kennis van zaken ontwerpt het horecateam van het Oud Gemeentehuis namelijk een origineel feest op maat van uw persoonlijke wensen en noden.

Meer weten over het Oud Gemeentehuis Varsenare of meteen uw tafel of feestzaal reserveren? Ontdek alles op hun website:

Naar website

Zelf Gameday Partner worden? Kies uw match, contacteer ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring, inclusief straffe visibiliteit voor uw bedrijf.

Contacteer ons