Alle nieuws

SPOQ verlengt partnership tot eind 2025

Partnerships

Het afgelopen seizoen was SPOQ al te zien als Official Partner in Jan Breydel en het partnership kent nu een positief vervolg: SPOQ verlengt de samenwerking met Blauw-Zwart namelijk tot eind 2025. Lees nu alles over het vernieuwde partnership en scoor een unieke business deal!

Kies voor digitale ontzorging

Keuringen en andere diensten aanvragen, documenten opvolgen en gebouwen of andere assets beheren? Met SPOQ kan het allemaal in één overzichtelijk platform en bovendien helemaal gratis!

Met meer dan 500 producten en diensten in het aanbod is SPOQ de meeste complete en eenvoudige oplossing op de markt: van het aanvragen van een asbestattest of een stabiliteitsstudie tot het beheren van al uw documenten en verslagen in uw persoonlijke dashboard.

SPOQ en Club Brugge

Na een succesvolle samenwerking het afgelopen seizoen wordt het partnership tussen SPOQ en Club nu dus verlengd tot eind 2025. Een partnership waar beide partijen met recht en rede trots op zijn.

Gino Lescrauwaet, zaakvoerder van SPOQ: “Net zoals Club Brugge proberen we als Belgisch bedrijf ieder jaar te groeien op een gezonde manier en durven we ook voortdurend bij te sturen. Onze slogan ‘Ge goat Hert of ge goat ni’ sluit dan ook perfect aan bij het gekende ‘Bluvn goan’: nooit opgeven, altijd doorgaan.”

SPOQ werkt achter de schermen dan ook keihard om als digitale assistent uw leven te vergemakkelijken. Zo lanceerde SPOQ onlangs een splinternieuw platform om klanten nog sneller en beter te kunnen faciliteren:

Ontdek de nieuwe website

Win een ritje in de SPOQ-bus

Om het vernieuwde partnership goed in te zetten, maakt u tijdelijk kans op een geweldige business deal: een ritje in de prachtige SPOQ-partybus! Ideaal voor een originele teambuilding, een gezellig bedrijfsevent of een fijne afterwork.

Laat uw gegevens na en scoor uw business deal!

Scoor uw business deal