Alle nieuws

Sterrenchefs in de play-offs

Hospitality

Bezoek van sterrenniveau tijdens de play-offs, want de catering in het Logegebouw tijdens de eindronde wordt verzorgd door chefs met stuk voor stuk Michelinsterren achter hun naam. Ontdek alle info en boek uw sterrendiner voor de play-offs!

Filip Claeys ** en gastchef

De play-offs beloven heerlijk voetbal in Jan Breydel en dus worden de Blauw-Zwarte businessklanten ook in het Logegebouw extra in de watten gelegd. Tijdens alle 5 thuismatchen van de play-offs wordt de catering er namelijk verzorgd door echte sterrenchefs.

Filip Claeys, chef bij restaurant De Jonkman en goed voor maar liefst twee Michelinsterren, wordt elke play-offmatch bijgestaan door een fantastische gastchef. Al een tipje van de sluier? Bij Club-Anderlecht wordt chef Claeys vergezeld door Edwin Van Goethem van restaurant ’t Korennaer, sinds 2016 goed voor een Michelinster.

Geniet van een sterrendiner

Ook genieten van een sterrendiner tijdens de play-offs? Boek dan eenvoudig uw mini-abonnement met catering in The Legends of The Club of boek uw losse VIP-tickets voor een wedstrijd naar keuze!

Mini-abonnement

Losse tickets