Alle nieuws

Van Marcke, onze Gameday Partner voor Anderlecht

Partnerships

Van Marcke is niet alleen Official Partner van Blauw-Zwart, maar de West-Vlaamse onderneming is op zondag 25 februari ook Gameday Partner voor de topper tegen Anderlecht. Van Marcke geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke sideline experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Lees nu hoe Van Marcke dé expert werd in sanitair, verwarming en duurzaam wonen!

Familiebedrijf met rijke historie

In 1929 is de ondernemersdrang van de 18-jarige Raymond Van Marcke niet langer te stoppen en wordt de sanitaire groothandel Van Marcke geboren. Meer dan 90 jaar later heeft de familieonderneming zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de sector en telt het bedrijf 1700 medewerkers verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Malta en de Verenigde Staten.

Tijdens hun rijke geschiedenis staat het West-Vlaamse familiebedrijf bekend als koploper in innovatie. Zo was Van Marcke het eerste Europese bedrijf dat grote showrooms opende voor klanten, met als primeur de showroom op de hoek van het Casinoplein in Kortrijk. In de huidige Van Marcke Inspiration showrooms kunnen bezoekers zich laten inspireren door volledig ingerichte badkamerboxen in vier stijlen: Feel Natural, Stay Pure, Go Wild en Love Classy. Bovendien opende Van Marcke onlangs ’s werelds eerste digitale showroom in hartje Antwerpen om zo het gemak van digitaal met de functionaliteit van een traditionele showroom te combineren.

Professionele oplossingen

Maar Van Marcke is niet alleen de juiste keuze als u op zoek bent naar een nieuwe, state-of-the-art badkamer voor uw nieuwbouw of renovatieproject. Ook als professional kunt u terecht bij Van Marcke voor onder meer praktijkgerichte opleidingen in het Van Marcke College, voor kwalitatieve en snel beschikbare sanitair- en verwarmingsonderdelen of voor de levering van kant-en-klare installaties of energiemodules op uw bouwwerf.

Benieuwd naar alle oplossingen voor particulieren en professionals? Check de website van Van Marcke en maak kennis met de Official Partner van Blauw-Zwart en dé expert in sanitair, verwarming en duurzaam wonen:

NAAR WEBSITE

Zelf Gameday Partner worden? Kies uw match, contacteer ons salesteam en geniet van een unieke voetbalervaring, inclusief straffe visibiliteit voor uw bedrijf.

CONTACTEER ONS