Alle spelers

Brandon Mechele

Brandon Mechele is een grote, stevige centrale verdediger met veel duelkracht. Een vlijmscherpe tackle en een goede versnelling zorgen ervoor dat Brandon slechts op weinig fouten te betrappen is.

Brandon Mechele44

Positie
Verdediger
Geboortedatum

28.01.1993 ()

Nationaliteit
België
Belgium
Lengte
190cm

Brandon werd geboren op 28 januari 1993 te Bredene. Na twee jaar bij Bredene gespeeld te hebben, kwam hij terecht in de voetbalschool van Club Brugge. Vanaf zijn zesde doorliep hij alle jeugdreeksen van Blauw-Zwart. Het typevoorbeeld van een jeugdproduct van Club! Hij werd opgeleid als een rechtsvoetige centrale verdediger die ook op de rechtsachter uit de voeten kan. Daarnaast ontwikkelde hij op eigen initiatief zijn linkervoet ook sterk, wat hem perfect tweevoetig maakt.

Brandon is doorheen de jeugdopleiding immer bescheiden gebleven en is door werkkracht, focus en ambitie in het eerste elftal terechtgekomen. In mei 2013 viel hij in de slotminuten in tegen SC Lokeren. Een week later mocht hij op Standard opnieuw invallen voor Jørgensen. Vandaag staat hij in de top tien van spelers die de meeste wedstrijden voor Club hebben gespeeld.

Samen met Hans Vanaken is hij ook recordhouder wat landstitels voor Club betreft. Het duo kroonde zich al zes keer tot kampioen met Club. In de zomer van 2024 zag de Brugse legende zijn contract verlengd worden tot medio 2027.

Statistieken

Matchen gespeeld0

Gestart

0

Ingevallen

0

Minuten gespeeld

0'

Goals0

Gescoord

0

Assists

0

Duels0

Gewonnen

0

Verloren

0

Kaarten0

Geel

0

2de geel

0

Rood

0